Dating's weird

Piraten hebben naar mijn mening ook recht op liefde. Vandaar dit sociologische experiment. Het is tijd om de wereld terug te pakken.

Lees verder - Dating's Weird

Polemieten

Het was spectaculair om te zien, vorige week in een schrijverscafÚ in Amsterdam: A.F.Th. van der Heijden, stoer als een viking aan de toog. Op luide toon werd gedeclameerd dat hij niet alleen Grunbergs afzeikstuk over hem in het Parool had gelezen, maar dat over enkele dagen zijn knallende antwoord in HP/de Tijd zou staan. Zoals hij daar stond, een pul bier in de hand terwijl op de achtergrond de muziek uit Soldaat van Oranje klonk, was het in ÚÚn klap duidelijk: dit zou vuurwerk worden. De grachtengordel zat op het puntje van zijn Rietveld-stoel.

Lees verder - Polemieten

Plezier met Persberichten

Theatergroep Alaska stuurde ons een persbericht over hun briljante nieuwe toneelstuk, waarin inhoud verkocht wordt aan de hoogste bieder. Wij hadden onze vragen hierover, en hadden zo ons eigen toneelstuk dat wij graag wilden zien.

Lees verder - Plezier met Persberichten

Disclaimer: Jurg van Ginkel bestaat niet

Over het wie, wat, waar, wanneer, waarom, wezels, waanbeelden, Wodan en Wladiwostok van deze site.

Lees verder - Disclaimer: Jurg van Ginkel bestaat niet


Contact via P.Mertes bij de grootste gratis e-mail site in de wereld (gemaakt door de Amerikaanse ontwerper van Windows, Vista, en andere virtuele geslachtsziekten)

Ever had a weird idea? Something you knew was inappropriate, but you just had to do it? Some people don't act on those beliefs.

I do.

That's why we're going to kill these Vietnamese mimes.

Michael Corleone
The Godfather Part 2 (deleted scene)